Slide
Slide
Slide
Slide

Златни пясъци. Индиецът Джасвир Сингх ще води йога ритрийт през октомври в хотел ГРИФИД Енканто Бийч в Златни пясъци. Гостът ще участва в две програми, които ще са от 3 до 6 октомври и от 10 до 13 октомври. В ход са записванията, като резервациите до 19 септември са с 25 процента отстъпка.

Джасвир Сингх е от Ришикеш (Индия) – световната столица на йогата, а програмите включват: Хатха Йога класове, Пранаяма – дихателни упражнения, Танцова медитация, Пеене на мантри, Водна гимнастика, Салса и зумба уроци, Специални йога класове със столове, Време за релакс и СПА. Целта е участниците да си подарят истинска почивка на тялото, ума и душата. Програмата е полезна за хора, които прекарват дълги часове пред компютъра, усещат напрежение в гърба и врата, а ежедневието им е изпълнено със стрес.

Йога, забавление, нови приятелства и релаксация ще получат участниците в йога ритрийта. По време на престоя те ще имат възможност да се хранят според принципите на Аюрведа – балансирано и здравословно, като изберат специалното Аюрведа меню при резервация.

Настаняването включва двойни или единични стаи, мини бар, безплатен достъп до закрит и отопляем басейн, СПА зона с различни сауни и фитнес с панорамна гледка към морето. Предложението включва 3 нощувки на ол инклузив и избор на хранене по специално Аюрведа меню.

Запознайте се с програмата ТУК

Телефон за подробна информация и резервация : +359 700 20 909
E-Mail: book@grifidhotels.com

Сподели публикацията