Slide
Slide
Slide
Slide

Bgtourism.bg разговаря със собствениците на луксозното ваканционно бижу Калимера – Събина и Николай

Балчик. Вила Калимера се намира между курорта Албена и град Балчик и за първи път отвори врати за гости в началото на месец юли тази година. Bgtourism.bg тогава подробно ви разказа за луксозния комплекс с интериор в стил Санторини: 5 едноспални и 6 триспални апартамента, всеки със собствен отопляем басейн; ръчно изработени мебели и аксесоари; подземен паркинг, детска площадка, сауна…

В края на сезона Bgtourism.bg отново потърси собствениците на Калимера – Събина Янакиева и Николай Ненов, за равносметка от изминалите два месеца.

„Макар и за два месеца, за нас беше прекрасен сезон, с много доволни клиенти, с много усмивки и щастливи лица. За този кратък период – ние отворихме през юли, вече 5-6 семейства повториха ваканцията си при нас в края на август и началото на септември“, споделя Събина.

Гостите са впечатлени от рекламните снимки на интериора и екстериора във вилата, но са категорични, че усещането и духът на живо са още по-впечатляващи.

 

Във вила Калимера са почивали предимно българи, българи, живеещи в чужбина, румънци, англичани, германци. Тук са се събирали и цели поколения – от баба и дядо, до внучета. Децата пък не излизали от басейна, забавлявали се на воля, защото знаели, че си е техен.

Луксозен ваканционен комплекс в стил Санторини посреща гости между Албена и Балчик

Другото, което много допада на гостите, е че когато не им се готви, имат възможност за доставка на качествена храна от местен ресторант в Балчик. Родителите пък били много спокойни, когато малчуганите щуреят в детската площадка, която е обезопасена, с великолепен тревен килим и оборудвана с всички необходими съоръжения.

Подземният паркинг предизвиква приятна изненада сред гостите, казва Събина. Те коментират, че малко са ваканционните имоти от рода на Калимера, които се грижат за комфорта и на автомобилите на почиващите, допълвайки, че на други места това пространство би се превърнало в стаи за гости.

Очаквахте ли такъв интерес към вашата вила още в началото, питаме Събина и Ники. „Ние виждахме, че сме направили нещо хубаво, но интересът, който последва, наистина ни изненада – казва Събина. – Първата седмица беше динамична – снимки, сайт, реклама, несигурност – ще тръгне ли, ще има ли резервации. След това обаче ни заля лавина от гости. И знаете ли кое е най-хубавото? На първо място, възхищението на гостите и коментарите им от рода на „Уау!“, „Райско кътче“, „Страхотно“, „Тишина“, „Невероятна гледка“, „Пълен релакс“. И после, като видим щастливите им лица и усмивките, когато си тръгват. Това за нас е вътрешно удовлетворение и доказателство, че сме свършили добра работа и сме намерили верния път“.

Вила Калимера продължава да приема резервации за септември и октомври. Вече има и първи резервации за април 2025 година.

Повече информация, цени за резервация и контакти можете да намерите на  https://villa-kalimera.bg и на https://athomebg.eu/listing/vila-kalimera/.

Сподели публикацията