Slide
Slide
Slide
Slide

В сърцето на столицата, Хотел Експо София се е утвърдил като едно от най-престижните места за настаняване и организация на събития. Съчетавайки елегантност, съвременни удобства и безупречно обслужване, този хотел предлага идеалната среда за всеки, който търси комфорт и професионализъм – от бизнес пътници до организатори на специални събития.

Луксозно настаняване: Вашият оазис в София

Настаняването в Хотел Експо София е истинско удоволствие. Всяка стая е проектирана с внимание към детайлите, предлагаща съвременно обзавеждане, уютни легла и завладяващи гледки към града.

Независимо дали сте в София по работа или за отдих, нашите стаи и апартаменти осигуряват всичко необходимо за спокоен и релаксиращ престой.

Конферентен Център: Пространства, където бизнесът процъфтява

Нашият конферентен център е истинска перла, проектирана да отговори на всички ваши нужди – от малки работни срещи до мащабни международни конференции.

Хотел Експо София разполага с пет многофункционални зали, оборудвани с най-съвременната техника, включително високоскоростен интернет, аудиосистеми и проектори.

Тези зали предлагат разнообразни възможности за конфигурация, отговарящи на изискванията на всяко събитие.

Центърът се гордее със своето специално мецанин пространство, което представлява ключов хъб, предоставяйки функционално и стилно оформено място за събития. Това пространство съчетава практичност с естетика и създава идеална среда за неформални разговори, кафе паузи и обмен на идеи между сесиите.

  • Зала Панорама – Страхотно многофункционално пространство, което е идеално както за бизнес конференции и семинари, така и за сватби и партита. Помещението е изпълнено с естествена светлина през деня, което го прави приветливо и удобно. Зала Панорама е елегантна и стилна, като може да бъде подредена и проектирана според специфичните ви нужди.
  • Зала Еспланада – Съставена от две разделяеми части – Еспланада I и Еспланада II, всяка с площ от 93,5 кв.м и капацитет до 90 гости. Разположена на специален етаж, Зала Еспланада предоставя естествена дневна светлина и може да бъде адаптирана според нуждите на вашето събитие, осигурявайки пространство за семинари, конференции и обучения.
  • Зала Променада – Идеална за неформални срещи и малки презентации. Пространството предлага гъвкавост и може да бъде оборудвано с флипчарт, проектор и екран при нужда.
  • Зала Колонада – Малка заседателна зала, перфектна за бизнес срещи, обучения и презентации. Оборудвана с флипчарт, лазерен пойнтер и екран, Зала Колонада осигурява всичко необходимо за интензивни работни сесии.

City Hall: Вашата мечтана сватба, превърната в реалност

Залата City Hall е истинско бижу в сърцето на София, предлагаща изтънченост и простор за вашите най-специални моменти. С капацитет за над 180 гости, City Hall е перфектното място за грандиозни сватбени тържества. Ние разбираме колко важен е този ден за вас и предлагаме сватбени пакети, които включват всичко необходимо за перфектната сватба – от стилни декорации до изискани кетъринг услуги и настаняване за младоженците и техните гости.

За по-малки сватби, хотелът предлага и Зала Панорама, която е идеална за по-малки, но също толкова значими тържества. С панорамни гледки и уютна атмосфера, Зала Панорама съчетава стил и комфорт, осигурявайки незабравими изживявания за вас и вашите гости.

Градината на Хотел Експо София: Изнесени ритуали и събития на открито

Нашата градина е истински оазис на спокойствието, разположен в сърцето на града. Особено популярни са изнесените ритуали, които придават на сватбените церемонии уникален чар и романтика. Сред елегантно оформени цветя и зелени пространства, вашият специален ден ще бъде изпълнен с магия и незабравими емоции. Независимо дали планирате романтична сватбена церемония, коктейл или весело барбекю с приятели, нашата градина предлага уникална комбинация от стил и уют, създавайки неповторима атмосфера за вашите специални моменти.

Празнични предложения: Вълшебство за Коледа и Нова година

С наближаването на празничния сезон, Хотел Експо София ви предлага изискани менюта за Коледни фирмени тържества, които ще впечатлят вашите гости със своето разнообразие и вкус. Всяко ястие е създадено с внимание към детайла и стремеж към съвършенство, за да направи празниците ви наистина незабравими. Освен това, специалното ни Новогодишно предложение включва празнична вечеря с жива музика и възможност за настаняване, за да започнете Новата година с комфорт и стил.

Хотел Експо София е повече от място за настаняване – той е вашият партньор в създаването на незабравими моменти. С модерни конферентни зали, стилни пространства за сватби и градина, която е истински оазис в града, ние ви предлагаме всичко необходимо за перфектното събитие. Независимо дали планирате бизнес конференция, сватба или празнично тържество, Хотел Експо София е мястото, където вашите мечти стават реалност.

Сподели публикацията