Красивият остров Санторини привлече много български туристи в началото на май
Красивият остров Санторини привлече много български туристи в началото на май
Slide
Slide
Slide
Slide

Санторини. При изключителен интерес и 100-процентова запълняемост преминина в края на април и в началото на май програмата на туроператора Solvex за остров Санторини, който е едно от най-романтичните и загадъчни места в Гърция, съхранило самобитната архитектура на приказните селца с археологическите останки от резервата Акротири.

Зажаднели за топлина и слънце, туристите на Solvex cе възхищават на разнообразните по цветове плажове: черен, червен и бял, които не може да се видят на никое друго място по света.

Природните забележителности в съчетание с красивите залези създават прелюдие  за романтични вечери….

Почитателите на добрата храна и качествено вино се наслаждават на вкусните ястия  и традиционните възхитителните санториниски вина в съчетание със завладяващите гледки.

Ето какво споделя Камелия Каменова, посетила острова с първия полет от веригата пролетни програми: „Мога да кажа, че преоткрих острова отново след 10 години и е все така уникално красив, с магична атмосфера.

Въпреки ветровитото време, успяхме да видим няколко различни лица на Санторини: столицата Фира със своите незабравими гледки, ресторантчета, магазинчета, от която тръгват редовни автобуси на всеки половин час до други населени места; изисканата Оя, точно така мога да я нарека, с невероятният залез, църквите със сините емблематични покриви и спокойствието на Камари с плаж  от вулканични камъни, вкусна риба и кокетни хотелчета с украса от бугенвилии.“

Туроператорът SOLVEX Ви предлага разнообразие от хотели за всеки вкус, от по-бюджетни до висококатегорийни с гледки към вулкана и в своята програма през септември тази година. Побързайте да направите своята заявка за септемврийските празници в Санторини, защото местата по  програмата с полет на АК Bulgaria air са ограничении. Осъществете мечтите си в края на лятото!

Сподели публикацията