През летните месеци дестинациите в България ежедневно предлагат богата програма със събития както на морето, така и във вътрешността на страната
Slide
Slide
Slide
Slide

Албена. Общо 9 безплатни концерта ще организира ваканционно селище “Албена” през активния летен сезон. Музикалните прояви са част от културната програма на комплекса и ще се проведат на новата открита плажна сцена до Beach Club Ganvié.

Своеобразен старт на музикалния маратон ще даде Стефан Илчев с концерт на 15 юли. Победител в седмия сезон на най-известното телевизионно шоу в България „Като две капки вода”, певецът провежда своето лятно турне, спирка в което ще бъде и Албена. Само два дни след това – на 18 юли, суинг музика в модерен стил ще озвучи плажната ивица. Varna Swing Orchestra Project ще върне публиката в началото на миналия век, във времето на Великият Гетсби, когато танците са владеели нощта. DJ парти с българския рап изпълнител от Варна 100 Кила е предвидено за 22 юли, а участие на Веселин Маринов на 29 юли ще сложи край на програмата за месеца. Август ще стартира с ритмите на румънската звезда Jorge, предвидени за 5-ти. Изпълнителят от северната ни съседка е подготвил микс от популярна музика с акцент върху парчета както на румънски, така и английски език.

Хотелиери и ресторантьори в Албена направиха оригинално послание към туристите за чистотата на водата в морето

Атрактивният български поп дует „EXPOSE“ ще се качи на сцената на 12 август. В разцвета на своята кариера, Цвети и Светльо завладяха музикалните среди в началото на тази година с поредния си хит Fool, продуциран от „VIBE RECORDS“ и „BLACKJACK RECORDS“, работещи със сензацията Faydee. На 19 август стилът ще бъде сменен с Rock & Roll парти на групата от Германия Johnny Favourit´, която пристига у нас специално за черноморския си гастрол. Навръх рождения си ден – 24 август, ваканционното селище е приготвило специална програма, апогей в която ще бъде концертът на Стефан Вълдобрев, последван от афтърпарти с известния DJ Teddy Georgo. Маратонът ще завърши на 2 септември с подбрани български поп изпълнители.

Всички прояви започват в 21.00 часа и са напълно безплатни както за гостите на курорта, така и за всички останали любители на хубавата музика и танци.        

Сподели публикацията