Slide
Slide

Равадиново. Замъкът „Влюбен във вятъра“, намиращ се в Равадиново, за първи път получи престижна номинация за Asian Tourism & Hospitality Awards. Българската забележителност вече събира гласове в категорията „Култова туристическа атракция за 2022 г.“ и е в надпревара с Ангкор Ват – храмов комплекс в Камбоджа, Химеджи – замък и фортификационен комплекс в префектура Хього в Япония, както и с други световноизвестни атракциони в Сингапур и Малайзия.

Гласуването е до 31 декември!

Всеки, който подкрепи туристическата атракция, ще пусне вота си и за България.

Самата номинация на българския замък е огромен успех и признание за родния туризъм. Само за по-малко от година родната атракция на Георги Тумпалов обърна представите на специалистите в бранша от азиатския регион за ролята на туристическите атракциони за регионалната туристическа индустрия.

Замъкът „Влюбен във вятъра“ проведе съвместно с Азиатската Тихоокенска Туристическа Асоциация (PATA – Pacific Asia Travel Association) кръг от Мисис Планета в созополското село Равадиново, за което надали някой беше чувал в Азия и веднага след това последва посeщение на филмови продуценти от Боливуд.

С това палитрата от лидерите на филмовата индустрия в света се увеличи значително. Припомняме ви, че преди това по тази пътека минаха и успешни реализации на филмови продукции от Холивуд, DEFA и Бояна филмс.

Верни на традицията да надграждат и да превръщат всеки успех в традиция последва и номинацията за „Култова световна туристическа атракция“ от Asian Tourism & Hospitality Awards2022, което ще даде възможност на милиони хора от този регион да научат повече за България.

Екипът на Bgtourism.bg даде своите гласове за българската туристическа атракция – направете го и Вие ТУК!

 

Сподели публикацията