Slide
Slide

Велинград. СПА столицата на Балканите Велинград от днес може да се похвали и със своите бляскави и престижни отличия.  Петзвездният Гранд хотел Велинград в едноименния град беше отличен от Балканския алианс на хотелиерските асоциации  (Balkan Alliance of Hotel Associations /BAHA/) за „Най-добър спа хотел на Балканите за 2019 година“. Престижната награда беше връчена на официална церемония, която се проведе във Варна.

Наградата е поредното признание, че доказано в годините Гранд хотел Велинград съчетава в себе си петзвезден лукс с лечебната сила на минералната вода, предоставя обслужване от най-висок клас и истинско гостоприемство в сърцето на планината.

Гранд хотел Велинград е SPA комплекс,  гарантиращ пълноценна почивка и възстановяване със своите комфортни стаи с живопописна гледка и 8 басейна със 100 % минерална вода. Само гостите на Гранд хотел Велинград имат на разположение две отделни SPA зони: единствената във Велинград SPA зона с контролиран достъп – САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ, както и СПА зона със свободен достъп, оборудвани с модерни съоръжения от най-ново поколение.

Хотелът предлага балнео и физиотерапия в своя медицински център, както и естетични и дерматологични процедури с най-новите постижения в областта. Комплексът глези своите гости с боулинг зала и нощен клуб, пиано бар с изпълнения на живо.

Сподели публикацията