Slide
Slide

Тази година жените искат да са гримирани като котки, а мъжете рисуват лицата си като черепи

Млада гримьорка от Добрич е една от най-търсените за грим, посветен на „Хелоуин“. 27-годишната Грациела Красимирова пресъздава зловещи, но невероятни образи като филм на ужасите, с които доказва, че не са необходими маски, когато човек може сам да се дегизира за празника – стига да знае как!

Грим-маските на Грациела, за която BGtourism.BG първи разказа за красивите рисунки по сгради в Добрич, са изключително плашещи и нереално изглеждащи, но много оригинални и измислени от самата нея. За рисуването на всеки детайл е необходим не само качествен грим, но и много часове труд, усилена и прецизна работа, които тя не е спестила, за да постигне това съвършенство. За едно лице са й необходими близо час-час и половина, за да направи грим „А ла Хелоуин“. Тази година жените предпочитат да са с маски като котки, а лицата на мъжете да са като черепи, но малко по нестандартни.


„Има голям интерес към грима за празници като Хелоуин. Тази година графикът ми е пълен. Ще гримирам персонал от 20 души за един клуб в София. Останалите ми клиентки искат да са котки, като имам четири вида грим за котки“, споделя Грациела.
Ето и част от най-добрите „произведения“ на Грациела.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!

 

Сподели публикацията