Графа
Slide
Slide

Курортът Албена обяви своята Новогодишна програма за два от хотелите, които ще работят – петзвездните Парадайз блу и Фламинго Гранд.

В Парадайз Блу домакините са подготвили Звездна гала вечер с Графа и Live band на 31 декември срещу 1 януари. Ден по-рано е балът с маски с участието на Веси Бонева, а на 29 декември Албена организира Балканско парти с фолк певицата Деси Слава. Цената на тридневния пакет на човек с Новогодишна гала вечеря е 789 лева на база закуска и вечеря.

Програмата във Фламинго Гранд също започва с Деси Слава и балканските ритми в първия ден. На 30 декември е Латино парти с участието на група Del Padr, а Графа и ди джей ще забавляват гостите на Нова година. Настаняването е 739 лева на човек на база закуска и вечеря за три дни и Новогодишна вечеря. Пентхаусът, намиращ се на последния етаж, се предлага на цена 2999 лева. Има отстъпки за ранни записвания.

За първи път на морска сцена, в навечерието на Новата година – 30 декември във Вариете Театъра, ще се състои Mamma mia* – мюзикъл на Софийска опера и балет под режисурата на маестро Пламен Карталов.

  • Последвайте ни във фейсбук BGtourism.BG
Сподели публикацията