Slide
Slide

София. Онекс тур потвърди всички дати с чартър до Пулия (Италия), съобщи за Bgtourism.bg Велизар Димитров – Маркетинг мениджър в компанията. Той посочи, че има голям интерес към дестинация Пулия заради изгодните оферти, страхотните пясъчни плажове и разнообразието от допълнителни екскурзии, които се провеждат без да има изискване за минимум туристи.

Чартърите са всяка неделя от 28 август до 25 септември, включително от София до Бари ще лети 180-местен самолет.

Главен акцент по програмата е курортът Кастеланета Марина, където се предлагат 5 бутикови хотела, с които Онекс работи ексклузивно! Цените са повече от достъпни, от 488 евро на човек за 1 седмица в 4-звезден бутиков хотел, самолетни билети с 20 кг чекиран багаж и 7 кг ръчен багаж, трансфери и застраховка.

Друг важен момент са гидовете, които се грижат за удобството на гостите и провеждат всички екскурзии на български език. Главен гид ще е Георги Атанасов с дългогодишен опит в регион Пулия.

Запознайте се с програмата на “Онекс тур” ТУК

Все още има места за Италианските Малдиви, както наричат района на Кастеланета Марина. Не пропускайте да се насладите на финните пясъчни плажове на Йонийско море.

Сподели публикацията