Slide
Slide

Когато и да решим да отидем на СПА – времето винаги е подходящо. Особено през зимата, когато имаме нужда да презаредим, да оставим зад себе си грижите от изминалата година и да се наградим със заслужен релакс.

Какви по-подходящи места за това от най-добрите СПА центрове в Европа. След напрегнатата година и усърдната работа всички заслужаваме малко лукс и удоволствия. Предлагаме ви да си изберете от някои от най-реномираните хотели на Стария континент.

Medical Spa в Португалия

Салонът за релакс на спа центъра Mediсal Spa бе отличен тази година от Tatler Spa Awards като „спа център, който ще промени живота ви“. Закритият басейн се намира на северния край на Алгарве, в португалския курорт Монкик. Тук се предлагат най-различни процедури с медицинска козметика за гостите.

Six Senses Spa, Гщаад, Швейцария

След изтощителен ски ден можете да си починете най-добре в СПА центъра Six Senses Spa на луксозния хотел The Alpina Gstaad. Който не иска да плува в басейна, може да си почине в джакузито и да приключи деня си със здравословна напитка от бара за плодови сокове.

The White Iris Beauty Spa, Флоренция, Италия

СПА центърът White Iris Beauty Spa се намира в хотел Continentale във Флоренция. Хотелът е собственост на фамилията Ферагамо и е един от най-добрите дизайнерски хотели в цял свят.

Стаите са елегантни и в класически стил, неподвластен на времето. От покривната тераса има прекрасен изглед към историческия център на Флоренция.

Blue Spa, Мюнхен, Германия

Акцентът на Blue Spa в хотел Bayerischer Hof е басейнът с прекрасна гледка към откритото небе. Барът е разположен в непосредствена близост до басейна. 360-градусова гледка към целия Мюнхен предлага терасата на покрива.

Spa Intercontinental by Elemis в Москва

Футуристичният интериор в сауната е един от акцентите на Spa InterContinental by Elemis в хотел InterContinental Moscow Tverskaya в Москва. Великолепният хотел InterContinental Moscow Tverskaya се намира в сърцето на града, недалеч от площад „Пушкин“.

Forest Fit Boot Camp, Хемпшир, Великобритания

След активен ден в града можете да влезете в хидро басейна на Herb House Spa в английското графство Хемпшир и да се отпуснете. „Калдариумът“ (римска парна баня) в СПА центъра се грижи за цялостното почистване на тялото и ума.

В СПА центъра в луксозния хотел Lime Wood можете при студени температури да се гмурнете в неговия горещ басейн.

Блиц

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията