Slide
Slide

Каварна. Ново аристократично имение, което е кръстено Le Rocher Hotel, е построено край Каварна от българска инвестиционна компания. Каменното бижу в средиземноморски стил е вдигнато с идеята да бъде чудесен хотел или частна лятна резиденция. Имотът се намира на 60 км от летище Варна, в непосредствена близост е до село Българево и на близо 20 км от трите първокласни голф игрища между Балчик и Каварна.

„На това място видяхме, че има потенциал да бъде изграден малък хотел в този стил. Водим преговори с потенциални купувачи.“, съобщиха от офиса на компанията за Bgtourism.bg.

Обособени са 19 апартамента, всеки със своята идентичност и характер. Специално внимание е отделено на зоните за забавление и рекреация. От имението се разкрива уникална панорамна гледка към Черно море.

 

Le Rosher e истински шедьовър на брега на Черно море

Изградени са лоби бар, ресторант и подземен етаж, в който са разположени: кухня, механа (ресторант), винарна, склад, техническо помещение и др. служебни помещения. ОВК /отопление, вентилация и климатизация/ е изградена чрез термопомпи “Вода-въздух” отдаващи комфортната за обитаване температура чрез инсталирани конвекторни тела във всички помещения.

Има изградена специална зона за мениджмънт, както и лозе, което допълва спокойствието на това магнетично и романтично място.

Цената, за което се продава имението е 4 500 000 евро без ДДС.

Сподели публикацията