Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

Пътниците на националния превозвач могат да се възползват от допълнителен вечерен полет при планиране на своята морска ваканция

София. През активния летен сезон за максималното удобство на пътниците си „България Еър“ добавя допълнителен полет по вътрешната линия между София и Варна.

Третият неделен полет FB975/6 ще се изпълнява в периода от 02 юли до 27 август. Удобното разписание с час на излитане в 19:30 от столицата и връщане от Варна в 21:00 ч. ще зарадва всички пътници избрали морския бряг за летния им отдих.

С „България Еър“ топлият пясък и морският бриз са на по-малко от час разстояние, а неделя вечер е подходящ момент за прибиране след уикенд край вълните или начало нова лятна ваканция с гледка към морето.

Авиокомпанията предлага и още 2 опции за пътуване до дестинацията в неделя – с тръгване в 15:30 ч. от София и връщане от Варна в 17:00 ч., както и късен полет, излитащ от София в 20:30 с обратно връщане от морската столица в 22:00 ч.

Цените за еднопосочно пътуване до слънчевата Варна започват от 50 евро в икономична класа, като билетът включва ръчен багаж до 10 кг., дамска чанта или лаптоп, безплатни напитки и шоколадче на борда, както и безплатен check-in 24 ч. преди полет.

Националният превозвач предлага на своите пасажери увеличени честоти и удобно полетно разписание през целия летен сезон, за да гарантира максимална свързаност между дестинациите и оптимални възможности за планиране на свободното време. Благодарение на подобрените функционалности на сайта пътниците имат бърза и лесна опция за заявка на допълнителен багаж и избор на място в самолета онлайн. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги можете да намерите ТУК.

Сподели публикацията