Slide
Slide

Велинград. Santé SPA Hotel е най-новият петзвезден хотел в СПА столицата на Балканите, съобщават от “Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи”.

Разполага със 140 помещения за настаняване, два ресторанта с show-cooking , пиано бар, пура бар, детски кът, фитнес зала и 3-етажен закрит паркинг.

Има 4 външни, 2 вътрешни и 2 детски басейна с минерална вода. На разположение в СПА центъра са 8 кабинета за традиционни, авторски масажи и козметични процедури, изцяло захранени с жива минерална вода.

Закритата СПА зона, включва голям основен басейн, детски басейн, джакузи, акватоничен и контрастен басейн, приключенски душ, парна баня, хамам, 2 сауни, солна стая, инфраред сауна, релакс зона, СПА бар и зона за храни и напитки.

Виенската сладкарница в комплекса е със собствен сладкарски цех и екип от опитни сладкари. Тук гостите ще се насладят на изискани и богати детайли – фини съставки, утвърдени рецепти на сладките изкушения.

Уютен лоби бар с камина предлага на гостите си приятна атмосфера както за бизнес, така и за развлекателни срещи. Той е идеалното място за сутрешно кафе, следобедна закуска или освежаващ коктейл.

 

Santé SPA Hotel разполага със стилен Пура бар и впечатляващ Пиано бар, предлагащи неизчерпаеми възможности за забавление.

Гостите ще могат да се отпуснат в приятната обстановка, докато се наслаждавате на подбрани питиета и селекция от първокласни пури.

Santé SPA Hotel е изключително подходящ за всякакви тиймбилдинги, бизнес и корпоративни събития. Конферентната зала е с капацитет над 350 места, а бизнес център и екип от професионалисти ще превърнат всяко мероприятие в истинско събитие.

Сподели публикацията