Допълнителните полети ще се изпълнят през август и септември

София. Поради големия интерес и с цел предоставяне на повече възможности за пътуване до красивите Амстердам и Мадрид,България Еър“ е планирала допълнителни полети до двете дестинации през август и септември. По този начин авиокомпанията се стреми да отговори на високото търсене и да бъде в помощ на всички свои клиенти, като предложи още повече възможности за удобно пътуване до избраните дестинации.

Като вълнуваща европейска столица, Мадрид приветства все повече и повече посетители. За да улесни осъществяването на мечтаното пътуване до пъстрия и топъл град, авиокомпанията предлага допълнителни полети на 1-ви, 8-ми и 15-ти август.

Във връзка с големия брой студенти и туристи, които с нетърпение очакват да посетят красивия и цветен Амстердам, към ежедневните си полети до нидерландската столица „България Еър“ добавя и втори полет на 29-ти август, 1-ви, 3-ти и 4-ти септември.

Сигурният, безопасен и спокоен превоз за пътниците е приоритет номер едно на националния превозвач. „България Еър“ е предприела възможно най-високите хигиенни и организационни мерки на борда. Преди всеки полет самолетите се дезинфекцират със специални препарати, както и със специална UV машина, която доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности. С нея се третират щателно всички повърхности, до които пасажерите могат да имат допир. Самолетите на авиокомпанията са оборудвани и със специалните въздушни HEPA филтри, които елиминират до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона. В допълнение и унисон с препоръките на авиационните и здравните власти, на борда на самолетите са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA