Slide
Slide

Варна. Празнично бяха посрещнати на Летище Варна пътниците от Истанбул. Причината – петгодишнината на линията между турския мегаполис и морската ни столица, от партньорството между Turkish Airlines и Летище Варна. За този период са превозени повече от 360 000 пътници. Самолетът от Истанбул бе посрещнат на аеропорта с воден салют.

Всички пътници бяха посрещнати лично от генералните директори на двете компании Улрих Хеппе – Главен изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД, и Мехмед Гюркайнак – генерален мениджър на Turkish Airlines – България.

Те бяха приятно сюрпризирани, като получиха подаръци – слънчеви очила и специален билет за полета, който да им напомня за петата годишнина.

Мехмед Гюркайнак сподели, че е попитал пилота за колко време е взел разстоянието и е получил отговор, че за 29 минути, но карал бавно. Иначе, ако натисне газта, то той може да вземе разстоянието от Истанбул до Варна само за 10-15 минути.

„Светът е ваш и ние сме готови да ви заведем, където поискате. Turkish Airlines лети до над 300 дестинации и има 335 самолета. Варна е важна за нас, това е най-близкият град, до който летим“, заяви Мехмед Гюркайнак.

Журналистка от Варна спечели билет до всяка точка на света. Късметът днес бе и с BGtourism.BG

Сподели публикацията