Slide
Slide

София. 43-годишният икономист Цончо Ганев от „Възраждане“ бе избран за председател на Комисията по туризъм в Народното събрание. Той влезе в парламента като депутат от Бургаски регион.

Цончо Ганев е във Възраждане от създаването на политическата партия и е един от идеолозите ú. Днес е част от Националния комитет на Възраждане и заема длъжността на заместник-председател. Той е с висше икономическо образование. Завършил е специалност Икономика на търговията в Стопанска академия „Д.А. Ценов” гр.Свищов. Владее английски и руски език. Семеен е, с едно дете.

Професионалният му път включва мениджърски позиции в международни компании. Там натрупва управленски и организационен опит, умение да ръководи и създава екипи от добре мотивирани професионалисти. Дейността му е свързана с високи успехи, отлични резултати и задълбочени познания на бизнес средата в България. Цончо Ганев е общински съветник първи мандат от групата на политическа партия Възраждане в Общински съвет Варна.

За заместник-председатели бяха избрани Любен Дилов от ГЕРБ-СДС, Небие Кабак от ДПС, Снежана Апостолова от „Продължаваме Промяната“ и Христо Проданов от „БСП за България“. Ето и съставът на комисията, публикуван в сайта на парламента.

Сподели публикацията