Slide
Slide

„Металекс Инвест“ и OPU Boutique Hotel са финалисти за Морските Оскари  

Варна. Северното Черноморие не отстъпва на южното, като предлага на жителите и туристите в региона висок клас строителство и бутиков туризъм, категорично е журито на Черноморските Оскари.  
Церемонията за престижните награди е  на 30 август в емблематичния Арт комплекс Анел в Созопол. Организатор е ВИП Комюникейшън.  
Финалист в конкурса е „Металекс Инвест“ ЕООД – строителна фирма с дългогодишен професионален опит, чиято основна дейност е строителство, обхващащо целия процес от закупуване на терени, проектирането и изграждането на жилищни сгради. Те се отличават  със съвременна архитектура, функционалност и качествено изпълнение.
Дружеството успява да си създаде име на коректен партньор и гарант за качествено и луксозно изпълнение на своите проекти, а резултатът е множеството строящи се сгради. С високото качество на изпълнение и професионално отношение към клиенти и партньори „Металекс Инвест“ ЕООД за кратко време успя да се превърне в една от водещите строително-инвестиционни компании на Черноморието.

Фирма „Металекс Билд“ ООД е член на Камарата на строителите в България.
Финалист за престижните награди е и варненското бижу OPU Boutique Hotel – модерен оазис, разположен в един от най-хубавите райони на Варна – Почивка. Хотелът е подходящ както за бизнес гости, така и за семейства. Намира се до центъра на града и предлага невероятен изглед към Морската градина и Черно море, които са непосредствено от другата страна на булеварда.
Плажната алея, Дворецът на културата и спорта, Делфинариумът и Зоо кът – Варна са на приятна разходка разстояние от бутиков хотел OPU. Престоят може да се съчетае с шопинг в търговските центрове в близост до хотела.
OPU предлага на гостите си двустайни и тристайни луксозни апартамента, всеки от които с индивидуален дизайн и автентична атмосфера. Всеки апартамент е номериран с „LUKE NUMBERS“ – уникална подредба за късметлии. Всяка спалня разполага с голямо легло и отворен гардероб, а всяка всекидневна – с разтегаем диван и красива трапезария. Тапетите са произведение на топ световни дизайнерски фабрики, който говорят сами за себе си – Versace, Roberto Cavalli. Редки естествени камъни и естествена дървесина изграждат луксозната атмосфера на бутиковия оазис.
Барът на хотела е място както за гости, така и за външни посетители, където те може да се насладят на персонално обслужване и екстравагантна обстановка. 
Церемонията за петото издание на престижните награди ще събере хотелиери, предприемачи, артисти, политици и журналисти на 30 август.
Титаните на родната сцена – Васил Петров, Силвия Кацарова и Панайот Панайотов ще пеят на сцена върху скалите над морето и ще изпълнят песни по текстове на поета-меценат Ангел Симеонов, собственик на Арт комплекс Анел.
Сподели публикацията