Slide
Slide

Стара Загора. Туроператорът Кондор Спорт съобщи, че е единствената компания, която предлага туристически пакети с включени полети, настаняване и билети за мачовете от предстоящото световно първенство по футбол в Катар. Шампионатът на планетата ще се проведе от 21 ноември до 18 декември 2022 г. Пътуването е с водещата авиокомпания Qatar Airways.

Феновете на Цар футбол могат да си изберат мач от груповата фаза и да резервират минимален престой от 3 нощувки. Българската фирма, която е дългогодишен и доказан партньор на едни от най-големите клубни футболни грандове, е подготвила и стандартен пакет от 13 нощувки, включващ 3 мача.

„Пазарът, на който работим от една година за световното, е изцяло от Латинска Америка. Към момента ще бъдем партньори на спортната телевизия на Аржентина за настаняването им в Катар. От този месец решихме да пуснем пакетните цени на българския пазар. Надяваме се и нашите запалянковци да успеят да се докоснат до това първенство, което с новите стадиони и инфраструктура ще впечатли феновете и гостите на Катар“, заяви за Bgtourism.bg управителят на Кондор Спорт Тодор Иванов.

Тодор Иванов

Пакетните програми се предлагат както за груповата фаза, така и за следващия етап на елиминациите, където най-добрите на Мондиала ще се срещнат на 1/16-финалите, 1/4-финалите, 1/2-финалите и на големия финал. Към днешна дата Кондор спорт може да предложи на българските фенове билети за близо 80% от двубоите от програмата на световното първенство по футбол.

Може да Видите всички пакетни предложения и цени тук :
Пакетни цени Катар 2022

Сподели публикацията