Slide
Slide

Campera Hotel Burbuja, Мексико
Заобиколен от спретнати редици лози, този хотел с 10 балона се радва на една от най-красивите места във Вале де Гуадалупе. Той е подобен на glamping (по-луксозно ходене на палатки) в стаите, които са по същество напомпани пластмасови палатки с просто обзавеждане, но всяко балонче идва с голямо легло, облечено във висококачествено спално бельо, минибар с местни вина и напитки и самостоятелна баня с топла вода.
Beach Bubble, Малдивите
Beach Bubble в Finolhu е търсен много от влюбените двойки, които търсят тиха нощ под звездите с опита на Dream Eclipse. Балонът е разположен на около километър от пясъка от хотела, така че е хубаво и лично, а гостите се наслаждават на вечеря барбекю на плажа в Малдивски стил.
Bubbletent, Австралия
Първото нещо, което трябва да се отбележи в тези три балона, е огромната провинция, към която имат гледка. Кацнали на хълм с изглед към долината Каперте – вторият по големина каньон в света – на 125 мили северозападно от Сидни. Неговите три прозрачни куполни палатки с въздушно заключване, наречени на съзвездията Лъв, Рак и Дева, са впечатляващо луксозни: горещи вани с дърва, удобни дневни легла и дори iPad-ве снабдени с плейлисти, подходящи за залез и звезди. Има дори и кухненски бокс, зареден внимателно с горещ шоколадов микс и маршмелоу, за да се пече на пръчици над откритият огън при залез слънце.
Балонена ложа Ile aux Cerfs, Мавриций
Онези, които търсят пълна изолация, ще се почувстват като у дома си в тези три балона в Мавриций, до които може да се стигне само с лодка. Ексклузивността е съчетана с петзвездна услуга, тъй като за всеки балон е назначен личен иконом. Декорът е прост: земните тонове за тези до дървото Банян и бледото синьо за тези, които се намират край морето.
Хотел 5 милиона звезди от Buuble, Исландия
Когато става въпрос за гледане на Северното сияние от комфорта на собственото си легло, възможностите са много: от ледени хотели и стъклени иглута до дървени къщи и къщи за дървета. Но когато става въпрос за пластмасов балон, решението може да бъде трудно. Хотелът е изключително за сезонни турове, които опознават Златния кръг и Южното крайбрежие на Рейкявик.
Bubble Lodge, Мавриций
Тези полупрозрачни еко-куполи на чаена плантация в южната част на Мавриций се разпростират около ръба на езерото. Всеки балон седи в уединение, далеч от любопитни очи и заобиколен от зеленина и дива природа. Интериорите са проектирани така, че да отразяват външността, с кафяви и бежови цветове, дървени мебели и естествени тъкани.

Източник: Telegraph

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

Сподели публикацията