София. Националният съвет на БСП даде висока оценка за работата на министрите си в правителството. В това число е и Христо Проданов, който в кабинета “Петков” оглави министерството на туризма. Припомняме Ви, че председателят на Комисията по туризъм към парламента Илин Димитров, както и представители на туристическия сектор,  също оцениха съвместната си работа с Проданов като отлична.

“Получихме мандат да водим преговори с „Продължaваме промяната” за съставяне на правителство в този парламент. Няма да подкрепим Правителство с мандат или с участието на ГЕРБ и ДПС”, заяви Корнелия Нинова след заседанието на Националния съвет на партията.

“По отношение преговорите с „Продължаваме промяната”, Националният съвет ни даде и рамка, в която да водим разговорите с 4 краткосрочни задачи. Първата – подкрепа на актуализацията на бюджета. Втора – приемане на законите за Плана за възстановяване и устойчивост. Третата са реформите, които са необходими, за да влезе Планът реално в действие. И четвърта – подготовка на бюджета за 2023 г., за да можем да подготвим и страната, и хората за трудните есенни и зимни месеци, които ни очакват”, добави Нинова.

Левицата ще изисква и дългосрочни политики в областта на социална политика, здравеопазване, образование, култура, наука, спорт, икономика и борба с корупцията. Ще продължи битката за съдебна реформа.

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA