Slide
Slide

Бурак Йозчивит откри магазин на Altinyildiz Classics в румънската столица

Букурещ. Турската филмова звезда Бурак Йозчивит бе в центъра на вниманието на откриването на новия магазин на Altinyildiz Classics (AC&Co) за мъжа мода в Букурещ, на която той е рекламно лице.

Снимки BGtourism.BG

Той бе посрещнат в един от моловете в румънската столица от стотици свои почитатели от Румъния, Турция, Молдова и България.

Сред медиите да отразят събитието бе и информационна агенция BGtourism.BG.

Всички фенове се бяха въоръжали с мобилните си телефони да запечатат паметния момент, с картички, постери или други рекламни материали за автограф. Бурак се движеше със скоростта на костенурка, тъй като вълна от фенки не му позволяваше да достигне до сцената. Всички скандираха Бурак или „Кемал“ – името на последната му роля, която той изигра в драматичния сериал „Черна любов“.

В момента сериала за втори път се излъчва в български национален ефир, а зрителите у нас го гледат в ранните часове през уикенда по Нова тв. Охраната днес се оказа безпомощна и неподготвена пред огромната лавина от фенове, която буквално смачка любимеца си. В този момент 3 екипа на турската телевизия Канал D предаваха за своя телевизионен ефир, както и отделно пряко в социалните мрежи Инстаграм и Фейсбук.

Екипът на BGtourism.BG и Канал D с Бурак Йозчивит в стаята за интервюта и среща с медиите

Бурак Йозчивит остана не повече от 5 минути на сцената и не можа да вземе микрофона в ръка. Близо 50 души се качиха на подиума в желанието си да го докоснат, но сцената не издържа, пропадна и звездният гост моментално бе изведен от своя екип и охраната още преди да е започнала обявената среща с фенове.

По-късно той се появи в магазина, където любезните домакини бяха подготвили класическа музика и стилен коктейл за подбрани гости и медии.

Екипът на Altınyıldız Classics в Букурещ

Бурак прераза лентата на магазина, а стотици пред магазина в търговския център скандираха неговото име.

В деня на откриването магазина направи специални отстъпки за своите клиенти, които разграбваха като топъл хляб дрехите, които са на гърба на турската мега звезда.

Сподели публикацията