Велинград. СПА къмпинг Велинград е разположен на площ от 6 дка и предлага 36 места за настаняване на кемпери, каравани и палатки. Намира се на 15 минути пешеходно разстояние от центъра на Велинград, има и велосипедна алея. Локацията, на която е изграден, се намира в непосредствено съседство до известната велинградска белодробна болница, построена точно на това място именно заради уникално чистия въздух, който носи планината.

Всяко от къмпинг местата в СПА къмпинга разполага с тревна зона и достъп до електричество и вода.

СПА центърът на къмпинга ще бъде на разположение на гостите на къмпинга и посещението му е включено в цената за престой и нощувка. Той се захранва с прясна минерална вода от един от най-лечебните извори във Велинград. В него има два вида сауни, парна баня, вътрешен топъл басейн, студен шоков басейн, стая за релакс, душове, съблекални и масажен кабинет.

Отделно от това гостите на къмпинга ще имат на свое разположение и три външни басейни – един детски и два по-големи с различна температура на минералната вода, единият от които е с хидромасаж и лежанки. Около тях ще има шезлонги и чадъри.

За комфорта и удобството на гостите има модерна туристическа кухня със столова и специален чаен бар с традиционни билки за района.

Освен детския басейн най-малките гости на къмпинг Велинград ще имат възможност да се забавляват и на детската площадка.

Къмпинг Велинград и всички басейни ще работят целогодишно без прекъсване и вече приема резервации. Може да запазите своята почивка в луксозния СПА къмпинг на телефон 0878 85 86 85. Инфо: Camping.bg