Slide
Slide

Конферентни възможности за 4 сезона предоставя комплексът

София. Конгресен център Албена представи възможностите за организиране на събития във ваканционното селище на специални организиран коктейл днес в кино „Култура“ в София. На събитието присъстваха представители на различни компании, заинтересовани от иновативните предложения за 4 сезона.

По време на презентацията си представителите на Конгресен туризъм – Албена разказаха повече за комплекса, като наблегнаха на следваната политика за устойчиво развитие, централизираното управление като предимство, което спомага при организацията на събитията от А до Я, като не пропуснаха да споменат, че Албена произвежда над 50% от пресните плодове и зеленчуци за гостите в собствените си био градини, като така гарантира тяхното качество.
След презентацията гостите на събитието имаха възможност да дегустират собствената марка вино на Албена – Геранея, както и сокове от ябълка и вишна, произведени в същите градини.

В края на август ще бъде открита новата конферентна зала в комплекса – „Перуника Хол“, която ще е с капацитет 1000 места и оборудвана с всичко необходимо за протичането на различни конференции, презентации, сватби и други форуми. Тя е проектирана от арх. Владимир Попов, а интериорният дизайн е дело на френската дизайнерка Кристин Борела, която проектира интериора и на 5-звездното бижу „Маритим Хотел Парадайс Блу Албена“.

Сподели публикацията