Околосветското пътешествие в Delta Planet Mall започва
Околосветското пътешествие в Delta Planet Mall започва
Slide
Slide
Slide
Slide

Варна. 5 нови магазина очакват своите посетители през великденските празници. В средата на месец май Pepco влиза за първи път във Варна, а Mango се завръща.

С модна територия от над 300 кв. м в Delta Planet Mall днес, 24 април, отваря мултибранд магазинът Scandal. Богатата палитра от световноизвестни модни марки включва Guess, Marciano Guess, Guess Handbags & Footwear, Liu Jo, Liu Jo Jeans, Liu Jo Accessories, Coccinelle, Michael Kors, Trussardi Jeans, Diesel Footwear & Bags, Lacoste.

Вдъхновение от Близкия изток, безгрижие от карнавала в Рио, елегантен шик от Френската Ривиера, носталгия от романите на Хемингуей. Ето така – с материи, цветове и дизайнерски детайли новата колекция пролет/лято 2019 на Superdry ни отвежда на оживено и незабравимо околосветско пътешествие. В края на април родената във Великобритания марка отваря своя първи магазин във Варна. Той ще е разположен на ниво 1 в Delta Planet Mall. Колекциите за мъже и жени на Superdray традиционно са насочени към младите хора с възможности предимно в средния ценови клас за дрехи, аксесоари и обувки.

Към дебютантите на варненския пазар Delta Planet Mall добавя през април и водещата италианска марка за бельо и бански костюми Yamamay. Продуктите са с отличителен и доста модерен стил, иновативни, изработени от отлични материи и изключително удобни.  Копринената буба на Yamamay е намерена във високите хълмове на Япония. Дива по природа, тя живее само в дъбовите дървета или на прясно отрязани клони, които са в контакт с чиста вода.

Към новите магазини, които отвaриха врати в Delta Planet Mall през април, не можем да пропуснем диктатора на стила в света на куфарите и пътните чанти – Samsonite. Пица Domino’s вече има своите постоянни клиенти на място и за поръчка онлайн.

Дебютантът на българския пазар Pepco и испанската верига Mangо ще са майският подарък за гостите на Delta Planet Mall.

Полската дискаунт верига Pepco ще изкушава ценителите на пазаруването с богати колекции облекла за деца и възрастни на достъпни цени, с играчки, декорации, текстил и аксесоари за дома на ниво минус 2 в най-новия търговски център на Варна.

Любимата испанска марка на модерните активни хора Mango се завръща за варненските си клиенти на ниво нула в Delta Planet Mall през най-пролетния месец – май.

На пълни обороти посрещат Великденските празници също Галактическият център и Магическото дърво – вълшебни светове на тайни, изненади и вълнуващи пътешествия за най-малките посетители на Delta Planet Mall.

 

Сподели публикацията