От ляво на дясно Борис Благоев - собственик, Нейно Величество Царица Маргарита, Негово Величество Цар Симеон II, Веселина Кънева - управител.
Slide
Slide

Велико Търново. Техни Величества гостуваха на откриването на бутиков хотел във Велико Търново. Негово Величество Цар Симеон ІІ и съпругата му Царица Маргарита пристигнаха в Bey House малко след 12 часа на обяд за тържественото откриване на новото хотелско бижу в старопрестолната ни столица вчера. За еднодневния си престой в старопрестолния град, царското семейство избра да гостуват на Bey House.

Церемонията по прерязването на лентата от Техни Величества поставя началото на официалното откриване на Bey House, съобщиха за Bgtourism.bg от управата на хотела. Това историческо събитие предоставя на Велико Търново първия автентичен петзвезден хотел. Bey House посреща изтъкнати гости, както от цяла България, така и от цял свят, включително и Техни Величества, за тридневното честване на Деня на независимостта, което започна на 22 Септември.

Bey House е историческа забележителност, построена през 1864 г. с четири покои, всеки от които носи името на Царица от Третото Българско Царство. Пристигането на Царя и Царицата бележи историческия момент, в който Царица Маргарита кръщава големите покои, посветени на Нейно Величество.

Покои Маргарита

Покоите „Мария Луиза“ са кръстени на царица Мария Луиза от Бурбон-Парма, съпруга на цар Фердинанд I. Уютните покои Йохана са кръстени на принцеса Йохана Мария Луиза Лойзингер, царската половинка на княз Александър I Батенберг. Покои Джована са кръстени на царица Джована Италианска (Йоана), съпругата на цар Борис III.

Откриването се състоя по време на посещението на Царя във Велико Търново за Деня на независимостта на България.
Бейската къща предлага на България уникален, единствен по рода си хотел с несравнимо обслужване за български и международни гости.

Имотът разполага с турска баня, гурме ресторант със знаменит готвач, приемна за изтъкнати личности, градина и бар с професионален миксолог. Мисията на Bey House е да привлече вниманието на чуждестранни гости към Велико Търново и да разшири туризма в региона.

Очаквайте подробности за новия хотел във Велико Търново, който предлага специална и луксозна атмосфера за своите гости.

Сподели публикацията