Slide
Slide

Равадиново. Международната гилдия на мениджърите за филмови локации LMGI (Location Managers Guild International), базирана в Лос Анжелис, избра да проведе в Замъка “Влюбен във вятъра” обучителен семинар за филмови агенти и скаути за избор на филмови локации във филмовата, телевизионната, рекламната и печатната индустрия, посветена на спазването на най-високите етични стандарти във филмовата и телевизонна индустрия.

„От Холивуд до Боливуд, Ню Йорк до Лондон, Швеция до Тайланд, Сахара до Антарктика – членовете на LMGI служат на филмовата и телевизионната индустрия с креативност, изобретателност, проницателност и смелост. Ние съществуваме, за да подкрепяме с гордост професионалистите по избора на най-добрите локации – за да ви свържем, да ви издигнем, да ви образоваме и да се застъпваме за вас. Без значение къде по света работите и каква е вашата националност и образование, ако сте отдадени на нашия занаят – вашето място е тук“ – това е отбелязано в портфолиото на гилдията.

„Ние работим активно с няколко големи филмови компании в света и всеки наш успех разширява кръга от нашите бизнес партньори и приятели“, заяви собственикът и строител на замъка Георги Тумпалов и добави: „Този форум ще даде много не само на всички участници, пожелали да се посветят на това изкуство и да си намерят достойна работа, но и ще допринесе и за популяризирането на България – не само като филмова или туристическа дестинация. Смятам че това е и наша цел и наша мисия“.

За участие в семинара, следете страницата на замъка, посветена на локациите във филмовата индустрия: https://yanbg54.wixsite.com/my-site и фейсбук страницата на замъка: https://www.facebook.com/CastleRavadinovo

Сподели публикацията