Slide
Slide

Албена. Ваканционно селище “Албена” е е едно от любимите места за туристи от България и чужбина за ваканция и за провеждане на събития. Красивият престой в горещите летни дни може да бъде разообразен и освежен с част от новите коктейли в бар менюто на курорта!

Усетете аромата на летните лавандулови поля с кремообразния Lavender Summer Dream, акомпаниран с остротата на дъхав джин и свежестта на прясно изцеден лайм. Фин завършек на питието придава използваният яйчен белтък.

Flight 1937 събира в себе си вкусовете на пасторална Франция, даряваща богатствата си по поречието на река Лоара. Именно оттам идва и ликьорът Chambord Liqueur Royale de France, към който добавяме само чисто биологично какао и пълномаслена сметана, за да запазим автентичния му вкус.

Коктейлът Amelia ще бъде запазена марка за новия ни петзвезден едноименен хотел, посветен на именитата жена пилот Amelia Earhart. За него използваме силно скоч уиски, ром „Malibu”, сок от ананас и гренадин.

Бахама Мама е един от силните ни коктейли с високоградусов ром и ром „Malibu“, Orange Bitters, сок от портокал, лимон и ананас. Завършваме с капка гренадин и освежаващ плод.

Сподели публикацията