Slide
Slide

София. „2019 –година на вътрешния туризъм, инвестициите и иновациите“ – това е темата на шестата годишна среща на Националния борд по туризъм. Той ще се проведе на 23 април – вторник, от 10 часа, в столичния хотел Хилтън. Проявата се реализира със съдействието на Министерство на туризма и Столична община.  В първия панел темата е „Дестинация – София. Визията за развитието на туризма в столицата до 2030 година. конгресен, културен, събитиен, младежки и фестивален туризъм“. Модератор – д-р Полина Карастоянова – изпълнителен директор.
Панел №2 – „Умният град „Смарт сити“ като двигател в развитието на градския туризъм. Мобилност, свързаност, екология, регулация“. Модератор ще е д-р Мартин Захариев – заместник – председател на НБТ
Третият панел ще обърне внимание на насърчаване на инвестициите в туризма и осигуряване на достъп до финансиране и е с модератор Лъчезар Тодоров – изпълнителен директор на Тера Тур Сервиз ЕООД, член на УС на НБТ.
В панел 4 ще се дискутира „Туризмът като мултипликатор за развитие на българското производство. Икономически ползи и въздействия“ с модератор Пламен Грозданов – изп.-директор на Сдружение Съюз Произведено в България.

Програмата и участниците можете да откриете тук

Сподели публикацията