Slide
Slide

Балчик. С голямо признание бяха удостоени Lighthouse Golf & Spa Resort и Thracian Cliffs Golf & Beach Resort. В тазгодишното пето издание на World Golf Awards те получиха големите награди за най-добър голф хотел в България и най-добро голф игрище за 2018 г.
Избирането на победителя става чрез гласуване в интернет. В надпреварата може да участват всички голф хотели в страната.


Голф хотелът на годината Лайтхаус се посещава от голфъри от Европа и света – предимно от скандинавци, французи, белгийци, италианци, румънци, индийци, германци, поляци, руснаци и др, съобщиха днес за BGtourism.BG от компанията.

„Организират се много турнири всеки сезон. Най-големият турнир тази година беше през септември 2018 година – European Tour Properties Senior Classic. В турнира взеха участие професионалисти от цял свят на възраст от 50 и повече години, водени от световноизвестния Ян Узнам. Друг голям турнир беше проведен през май 2018 с участието на голфър номер едно за Индия – Шив Капур. През следващата 2019, отново през май, ще се проведе 5-тото издание на индийския турнир с участието на Шив Капур. През юни 2018 се проведе и 5-тото издание на международния турнир Cape Kaliakra Open, като през юни 2019 ще има следващо издание. Това са само част от събитията проведени в голф хотела. Финалният календар със събитията за 2019 ще бъде готов в началото на следващия месец“, добавят от Lighthouse Golf & Spa Resort пред информационната ни агенция. Хотелът предлага специални оферти за предстоящите празници Коледа и Нова Година, като скоро приятелите на голфа и здравословната почивка ще имат възможност да получат информация чрез сайта на голф комплекса предложенията и за празниците в началото на 2019 – Св. Валентин, 8-ми март, Великден и за майски празници.


Припомняме Ви, че през 2018 година двете голф игрища – Лайтхаус и Тракийски скали, които се намират близо до Балчик и Каварна, получиха още едно голямо признание. Те намериха място сред стоте най-добри голф игрища в Европа.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията