снимка Дамян Начев
Slide
Slide

Варна. Обичате ли фотографията? Би трябвало да е така, защото имате смарт-телефон с фотокамера, а това, което правим в социалните мрежи е да харесваме снимки и клипове. В навечерието на 27 септември – Световен ден на туризма, летището във Варна ни изненада приятно с фото изложбата „Летище Варна –  Портал към приключението на живота!“, разположена върху паната пред входа на Морската градина. С подкрепата на Община Варна, изложбата чества Световния ден на туризма – тази година посветен на темата “Туризъм и работни места: по-добро бъдеще за всички“. Посетителите имат възможност да се насладят на над 40 фотографии, художествени, от спотърския Фото конкурс „Лятно Авио Око“ и от работния процес на летището, като някои от тях са заснети от служители на аеропорта.

Летище Варна

През 2018 година летище Варна и летище Бургас посрещнаха над 5.5 милиона пътници и повече от 38 000 полета на 103 български и чуждестранни авиокомпании, изпълняващи чартърни и редовни полети до повече от 173 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка, съобщиха за BGtourism.BG от летището във Варна. Във “Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД във Варна и Бургас работят повече от 607 постоянни и около 1200 сезонни служители.   

Служители на самолетообслужваща техника

Направете си селфи с любима фотография и споделете в социалните мрежи усмивката си с хаштаг#varnaairport, препоръчват от летището. 

Ако не планирате разходка в центъра на Варна, може да разгледате снимките и от следния линк: http://bit.ly/foto-izlojba, но информационна агенция BGtourism.BG Ви препоръчва на място да се насладите на уникалните фотографии пред входа на Морската градина.

Сподели публикацията