Slide
Slide

Възможно ли е гостите на хотелите да бъдат лишени от досадните и ангажиращи ключове, кодове или карти за достъп до техните стаи? Отговорът е „ДА“ и се крие в технологиите, които разработва BIODIT, съобщава HoReWeek.

Благодарение на един от иновативните продукти на високотехнологичната компания, всеки гост се превръщате в ключ за неговата стаята. С пръстов отпечатък отваря вратата и пуска електричеството, което дава максимален комфорт при употреба. А сигурността е абсолютно гарантирана. Биометричните данни на всеки човек са уникална физическа характеристика, която не може да бъде открадната, изгубена или трансферирана.

Биометричната система за контрол на достъп на BIODIT е разработена специално за хотелската индустрия и носи редица награди, сред които „Best product innovative technology“ от най-голямото хотелско изложение „Hostelco“ – Барселона (Испания), „Best hotel innovation“ – Booking.com и др.

Ефикасността и ефективността са доказани и се потвърждават от хотелите, които вече използват системата. BIODIT предоставя решение, което дава най-високо ниво на сигурност и премахва разходите за карти, чипове и ключове. А сметките за електричество може да намалеят с до 25%. Система е изцяло в съответствие с Регламента за защита на личните данни GDPR.

Повече за иновативното решение може да научите тук >>

Изгледайте това кратко видео, защото дава интересна информация за хотелите, в които се ползва системата:

Сподели публикацията