Slide
Slide

София. Повече от 70 хотела, 250 зали и др. доставчици на услуги за мероприятия са в интернет платформа в България, която улеснява организаторите на събития в избора им за място за провеждане на запомнящи се събития. Това е EventPlus.bg – първата платформа у нас, създадената преди две години и половина, която свързва организаторите на събития със собствениците на зали, хотели, оборудване, с доставчиците на необходимите им услуги.
Целта ѝ е да улесни всички участници в процеса, така че резултатът от усилията им да е добре организирано събитие, за кратко време и на по-добра цена.

Самостоятелни по-малки зали, разнообразни конферентни зали или зали за тържества и частни събития в хотели, конгресно или кетъринг оборудване, видео или фото услуги, декорация, аниматори, сватбени водещи, диджеи, са само част от услугите, които всеки потребител може да открие посещавайки платформата. EventPlus се утвърди като ефективна платформа, тъй като улеснява комуникацията между организатори и доставчици на услуги.

Само с няколко клика посетителите на сайта откриват подходяща зала, оборудване или необходим партньор, за да организират успешно събитието си. По този начин с лекота се организират ползотворни, интересни, запомнящи се фирмени и семейни тържества, спестява се време за по-важни и креативни дейности.

Едни от най-ценните инструменти на платформата са нейните безплатни филтри за търсене – търсене по местоположение, вид на събитие и неговата категория, начин на подреждане на зала и необходим брой места, наем на техника или кетъринг компания.

По-ниска цена – част от партньорите на платформата предоставят допълнителен процент отстъпка при използването на директната форма на сайта за запитване.

Но когато говорим за по-мащабни събития, тогава само една зала не е достатъчна, а клиентът има нужда от доста повече информация, обобщена на едно място. Всичко това в синтезиран вид може да бъде открито в категория ивент център.
Категорията ивент център предоставя предимно хотели с техните ключови факти като брой зали, налични възможности за настаняване, паркоместа, общ капацитет на всички зали, удобства, с които разполага. Бързи, точни и ясни резултати, чрез които лесно може да се ориентираш и да плануваш бюджета за събитието си.

Организацията на събития не се свежда само до избор на подходяща локация, в комбинация с комфортна и добре подредена конферентна зала.
Използването на актуален според сезона и темата на събитието декор, изборът на подходяща фонова музика, умелото използване на най-новите смарт технологии и смарт приложения за регистриране на делегатите, са само част от микса с инструменти, с които следва организаторите на
събития да се съобразят, ако желаят да постигнат цялостна трансформация и да оставят трайно впечатление, дълго след приключване на съответното събитие.
Повече отговори на тези въпроси, както и друга полезна и интересна информация, може да се открие в рубриката Актуално.

EventPlus е ценен инструмент, както за организаторите на събития, така и за доставчиците на необходимите за тях продукти и услуги.

Освен, че помага за повишаване качеството на услугите и клиентите са по-доволни, платформата е особено полезна за доставчиците на услуги: хотелите; собственици на зали и заведения, които се отдават под наем за събития; обучители; аниматори; декоратори; фирми за кетъринг, фото и видео заснемане, т.н.

Платформата предоставя на доставчиците на услуги собствено място, където да представят и рекламират бизнеса си пред изцяло профилирана аудитория, като по този начин дава възможност да добавят още един маркетингов
инструмент за развитието на бизнеса им.

Доставчиците на услуги, включили се в платформата, получават солидна маркетингова и рекламна подкрепа, стигат бързо и лесно да потенциални клиенти, които в момента имат нужда от услугите им, сключват сделка за по-кратко време и успяват да оптимизират разходите си.

Платформата е създадена от професионалисти с богат опит в организирането на събития, маркетирането и рекламирането им. Идеята за нея се ражда именно от доброто познаване на проблемите, с които се сблъскват организаторите на събития и доставчиците на продукти и услуги за тях.
Основен двигател на полезния проект, който вече е партньор на над 300 предложения у нас, е Ралица Иванова – организатор на събития от различен характер. След 10 години опит в бранша, тя вижда начин да реши наболели проблеми на работещите в тази сфера – и ето, че днес е успешен мост
между домакините и организаторите на събития.

Сподели публикацията