Slide
Slide

Слънчев бряг. Тази неделя – 21 август, в Екшън Аквапарк (к.к. Слънчев бряг) ще присъстват много специални и любими гости на всички деца, съобщават от водния атракцион за Bgtourism.bg

Програмата включва куклено Мъпет Шоу и караоке с много танци за децата с любимите на всички Мими, Биби, Маргаритка и Бухалче.

Маргаритка е български проект, създаден с много любов към децата и с желанието да има съвременно, авторско, българско съдържание за най-малките. Съдържание, което да не отстъпва по качество на световните детски поредици, да е забавно и заедно с това полезно и на български език.

Музиката на “Маргаритка” е най-добрият приятел по време на път на всяко българско семейство, видео поредиците им забавляват и учат, героите Биби, Мими и Маргаритка вече са звезди в света на децата, а събитията в цяла България са истинско преживяване, а тази неделя всички техни фенове ще имат възможността да ги видят и на стената на Екшън Аквапарк в Слънчев бряг.

За събитието не се изисква допълнителен вход и всеки гост, закупил своя билет за Екшън Аквапарк е добре дошъл да се запознае с героите от Маргаритка, да потанцува с тях и да се наслади на страхотното Мъпет Шоу с участието на Биби, Мими, Маргаритка и Бухалче.

Програмата започва точно в 11:00 ч. на голямата сцена на парка и всички деца са поканени.

Билети за деня на събитието с допълнителна отстъпка от 20% можете закупите през официалния сайт на Екшън Аквапарк на следния линк:

https://tickets.aquapark.bg/bg/home/23-bilet-za-vzrasten.html

Сподели публикацията