Месец преди да отбележи 80-тия си юбилей, германският турист Херал Флойрен посети Слънчев бряг за 70-ти път
Месец преди да отбележи 80-тия си юбилей, германският турист Херал Флойрен посети Слънчев бряг за 70-ти път
Slide
Slide
Slide
Slide

Слънчев бряг. През далечната 1974 г. Хералд Флойрен пристига от Дюселдорф в Слънчев бряг за първи път. Днес, месец преди да навърши 80-годишна възраст, германският турист пристига в най-големия курортен комплекс у нас за рекордния 70-ти път. Заедно със съпругата си, дъщеря си и внука си, Хералд Флойрен отсяда за лятната си ваканция в зона Изток на комплекса и всяка сутрин до обяд, посещава любимия си централен плаж в Слънчев бряг. Не веднъж през годините се е случвало германецът и семейството му да посещават комплекса повече от веднъж за едно лято.

В ресторант „Емона“, любимото място, което Хералд Флойрен посещава при всяка своя визита в най-големия курортен комплекс у нас, изпълнителният директор на „Слънчев бряг“ АД Златко Димитров връчи днес на г-н Флойрен благодарствено писмо.

„От името на „Слънчев бряг“ АД бих искал да изразя нашата благодарност, за това че за 70-ти път посещавате и избирате Слънчев бряг за Вашата лятна ваканция. Благодарим Ви за лоялността през всички тези години и за високата оценка, която с присъствието си в най-големия курортен комплекс в България давате на природните дадености и туристическия продукт, които Слънчев бряг осигурява“, се казва в посвещението.

Изборът на хиляди чуждестранните туристи всяка година, за които Слънчев бряг е предпочитана лятна дестинация, прави туристическия бизнес в комплекса още по-амбициран в това всяка година да успява да постига високи стандарти на гостоприемство и обслужване.

Сподели публикацията