Slide
Slide

Добрич. Откриване на изложба с картини от съвременни руски художници от 17.00 ч. в Художествената галерия. Изложбата може да се посети до  28 юни.

Гостуващите творчески колективи ще изнесат концерт на 24 юни от 18.00 ч. на сцената на пл. „Свобода“. Жителите и гостите на града ни ще могат да видят изпълнения на съставите от град Наро-Фоминск, Московска област: Ансамбъл за руски народни песни „Песенград“ с ръководител и солист Людмила Арнаутова, Дует за естрадни песни „Каприз“ Людмила Аношкина и Роман Ивченков, солистката на Ансамбъл „Съзвучие“  Марина Молчалина, както и Театър за естрадни песни „Радуга звезд“ от град Подольск, Московска област с ръководител Александра Кандалина и познатият ни Танцов колектив „Фантазия“.

Като част от делегацията в България са и президентът на Общество за дружба и сътрудничество с балканските държави Андрей Галкин, вице-президентът на Международната Асоциация на Побратимените Градове ( МАПГ ) Олег Антонов, Олга Молчалина – президент на Благотворителен фонд „Славянски традиции“, представители на Международен съюз за дружба (МОСД) и Руски фонд на мира( РФМ).

Сподели публикацията