Музейко си хареса летище Варна за две свои интересни изложби
Музейко си хареса летище Варна за две свои интересни изложби
Варна. Научният интерактивен център Музейко разполага на летище Варна през април, май и юни 2 от мобилните си изложби, свързани с научните световни изобретения, както и с „Изгубените светове“ на Черно Море. Експозициите ще бъдат разположени на достъпна за всеки локация.
Всички жители и гости на град Варна са поканени да се потопят в света на науката на едно ключово място, което носи духа на авиацията и космоса, а именно – летището.
Децата ще могат да научат на практика кои са великите изобретения, които са променили света, в който живеем. Кои са най-шантавите изобретения? Съществува ли работилница за идеи? Можем ли да открием Америка? Отговорите научете при нас! След като си кажем „Еврика!“, ще можем да изследваме заедно морските дълбини и да се потопим в тайните на Черно Море”, съобщават организаторите на изложбите.
Разбира се, ученето цял живот е невъзможно без задоволяване на всички сетива и затова нашите приятели от УЛИЦАТА НА ГОТВАЧИТЕ ни гостуват с познатата на всички street food концепция с храна и напитки за деца, майки и татковци.
Очаквайте ВСЯКА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ШОУ от ЩУРА ЛАБОРАТОРИЯ и представления от Държавен куклен театър – Варна, както и работилници и други тематични събития, които ще обявяваме всяка седмица в страницата на събитието”, съобщават от летището в морската ни столица.
Откриването ще бъде на 2 април от 11 часа с щуро динозавърско шоу.Изложбите ще останат до 30 юни. Единият билет е на стойност 3 лева, семеен билет – 7 лева, единичен билет за групови посещения с над 10 посетители – 2 лева. Паркингът ще бъде с финксирана цена от 3 лева за целия период на посещението в рамките на деня (покажете билета от изложбата на изхода). Варненци и гостите на морската ни столица, които нямат личен транспорт, могат да стигнат до летището с автобус №409.

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE