Slide
Slide

Пловдив. Полската дискаунт верига за дрехи Pepco („Пепко“) отвори първите си два магазина в България. Първите два обекта се намират в Пловдив – в мол Plovdiv Plaza и в търговския център на бул. „Александър Стамболийски“ 131 („Коматевско шосе“), в който инвеститор е фирма „Филикон“. Огромен интерес и опашки имаше към стоките на стъпващия в страната ни търговски обект, който предлага качествена стока за семейството и дома и ниски цени.

Планът предвижда за шест месеца да бъдат отворени 11 магазина, а в края на 2021 г. броят им да нарасне до 60 – включени са всички областни центрове. В Pepco се предлагат основно детски, но и мъжки и дамски облекла, бельо, обувки, аксесоари, играчки, декорация за дома, домашен текстил и др. Около 60% от асортимента са облекла, а останалите са стоки за бита. Компанията залага на много ниски цени.

Стартът на Pepco е преди 14 години в Полша, но в момента компанията оперира в различни държави, като разполага с повече от 1400 магазина и над 13 000 служители.

Магазините на Pepco вече може да се намерят Пловдив, а скоро и в повечето големи градове в страната – София, Варна, Русе, Пловдив, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Добрич и др.

Сподели публикацията