Slide
Slide

София. Всички деца до 14-годишна възраст ще могат да ползват в събота, на 18 януари, кабинковия лифт от „Симеоново“ до хижа „Алеко“ срещу лифт карта на символична цена от 1 лв. По този начин „Витоша ски“ и „София – европейска столица на спорта“ отбелязват Световния ден на снега в стремеж повече малчугани да излязат на чист въздух, сред природата в планината.

Край хижа „Алеко“ предстоят много състезания и активности от програмата на традиционния Витоша зимен Фест – спускане с колела по сняг за време, ски-алпинизъм, паралелен слалом за деца, ски-бягане със спринт около хижата и др.

Още малко остава до втория промоционален период на лифт картите през януари в Боровец! Между 20 и 23 януари карайте по любимите писти на Боровец с -20% отстъпка. В началото на следващата седмица всички полудневни и еднодневни карти и билети за всички възрастови групи, включително и картите за популярното нощно каране ще бъдат с -20% отстъпка.

Заредете онлайн през мобилното приложение MY BOROVETS или през сайта на Боровец и грабнете още -5% отстъпка от цената на картите!

Не пропускайте да се насладите на любимите си снежни приключения в края на януари. Очакваме ви!

Допълнителната отстъпка от -20%  не важи за ски пакети и не се прилага допълнително върху други отстъпки, като например отстъпка при фамилни карти или отстъпка за лица в неравностойно положение.

Сподели публикацията