Slide
Slide

София. Заместник–министър Мариела Модева проведе среща с представители на белгийски медии, които пристигнаха в България по покана на Министерството на туризма, за да се запознаят с възможностите на културно-исторически, гурме и винения туризъм в България.

Целта е гостите да участват активно в популяризирането на дестинация България в Белгия.

Проф. Модева поздрави гостите и сподели с тях част от богатата история и традиции, с които е богата България. Тя очерта картата на винения, гурме и културно-историческия туризъм в България пред журналистите и заяви, че страната ни има прекрасни условия и предлага неповторим комбиниран туристически продукт с високо качество и на добра цена.

Една от мисиите на Министерството на туризма е да привлича милиони наши и чуждестранни гости, като създава у тях емоция и красиви спомени, които да ги накарат да се завърнат отново, избирайки страната ни.

Проф. Модева пожела приятен престой в България на белгийските журналисти и сподели, че единственият начин да се усети магията на българския дух е като се преживее. По думите й тяхното посещение я обнадеждава, защото това е един от малкото сигурни начини историята на дестинация България да се предаде по начин, който да докосне публиката.

Сподели публикацията