Slide
Slide

София. Днес, в 18:15 ч., започва дискусията „Destination marketing at its best: How to make a destination successful?“, която е част от програмата на третия Hotel & Tourism Virtual Forum.

В дискусията ще говорят:

Кийт Дженкинс – основател на водещата международна мрежа от травъл инфлуенсъри iambassador. Кийт ще сподели за някои от успешните кампании за маркетиране на различни дестинации на iambassador, сред които „24 hours in the UK“ и „BlogVille“.
Вато Кафтарадзе – основател и креативен директор на комуникационната агенция Windfor’s. Агенцията е автор и организатор на една от най-успешните кампании за промотиране на Грузия като туристическа дестинация – „6 millionth tourist“.
Альоша Ота – ръководител на представителното бюро на Словенския туристически борд в Италия. Альоша Ота ще сподели опита на Словения в реализирането на различни маркетингови кампании на международните пазари.

Участието събитието е безплатно, с предварителна регистрация на този линк:
https://zoom.us/webinar/register/9815948750650/WN_T3gHhAGmS-eacHXMA737DQ

Предвид темата, участие в дискусията ще бъде полезно за:

Туроператори и туристически агенции;
Хотелиери;
Представители на национални и регионални туристически организации и сдружения;
Представители на държавната и общинска администрация;
Журналисти и блогъри;
Рекламисти и ПР експерти;
Други професионалисти с интерес към темата.

След края на дискусията, запис няма да бъде разпространяван!

Събитието е част от програмата на третия Hotel & Tourism Virtual Forum (15-16.07), който се организира със съдействието на Karcher, Assa Abloy, BGTOURISM.BG, АБТТА и Bulgarian Association of Hotel Executives.

Сподели публикацията