Slide
Slide

Пускат ледената пързалка безплатно за гостите на петзвезден хотел по време на пролетната оферта

Кранево. Мастър клас по приготвяне на птички от тесто организират във ваканционен комплекс в Кранево на 24 март. След това творенията ще бъдат оцветени със сладкарски боички. Инициативата е по случай настъпването на пролетта, като по време на нея всички гости на петзвездния хотел „Терма Еко“ във ваканционно спортно селище „Терма Вилидж“ ще окичат цъфналите еко дръвчета със своите мартенички за здраве и плодородие.

„Нека заедно да изпратим зимата и посрещнем пролетта в морското-еко селище Кранево, с минералната вода, морските йодни пари и страхотно празнично зелено меню в ресторант A la Carte! Само за гостите на хотела по време на офертата– Ледена пързалка „Black Sea Ice Arena” ще бъде отворена абсолютно безплатно! Eкипът на спа центърa също е подготвил блага вест и предлага страхотни намаления, за да бъде престоят Ви напълно здравословен и зареждащ! За тези от вас, които искат да се пречистят и духовно, предлагаме приятна разходка до Божия храм в Кранево „Света Богородица достойно ест“, защото Благовещение e един от най-големите пролетни християнски празници“, споделят домакините. Предложението е за 24 март със закуска и празнична вечеря на стойност 85 лева за нощувка в двойна стая с изглед парк, а на 25 март със закуска и вечеря – 75 лева.

В цената е включено празнично пролетно меню, ползване на термо зоната в спа центъра на хотела: закрит басейн с топла минерална вода ( 29-30 °C ), външно джакузи ( 36-38 °C ), детски басейн ( 32-35 °C ), релакс зона, финландска арома сауна, парна баня, приключенски душ, леден фонтан, шоково ведро, на 24 март преди обяд: мастер клас „Добре дошла Пролет“ – приготвяне на птички от тесто, фитнес, на 24 и 25 март всички гости настанени по офертата в хотел „Therma Eco” 5* ще могат да се възползват от вход свободен и безплатни кънки на Ледена Пързалка “Black Sea Ice Arena”.

Наскоро футболистите на ЦСКА се убедиха в отличните условия на домакините

Подробности за специалната оферта по случай Първа пролет ще намерите ТУК

Сподели публикацията