Този петък: Сръбска вечер с Яни Янков в СПА хотел 103 Алпин
Този петък: Сръбска вечер с Яни Янков в СПА хотел 103 Алпин
Slide
Slide
Slide
Slide

Паничище. Продължават тематичните вечери в СПА хотел 103 Алпин, който се намира в Рила планина и привлича гости от цялата страна заради природните дадености в курорта Паничище. Този петък – 18 ноември, ще се проведе сръбска вечер, в която специален гост ще бъде Яни Янков. През август той вече беше гост на хотел 103 градуса в Сапарева баня, а сега ще зарадва гостите на 103 Алпин.

Припомняме Ви, че Янков вече имаше възможност да завладее публиката на една от най-големите сцени в тв ефира на западната ни съседка „Zvezde Granda” – сръбско музикално шоу, в което редовно и ярко блестят звездите на Цеца Ражнатович (Величкович), Мария Шарифович, Лепа Брена и други популярни сръбски изпълнители.

Любими песни, ароматна дюлева ракия и традиционни сръбски специалитети на 18 ноември ще зарадват гостите на 103 Алпин. Партньори на домакините ще бъдат Жестока Земунска, които ще предложат безплатна дегустация на сръбска дюлева или сръбска крушова ракия при поръчка от тематичното меню на домакините.

Гостите ще могат да се насладят и на напитките, които Мидалидаре Естейт ще предложат. Програмата ще включва и DJ, а резервации за сръбската вечер могат да правят и външни посeтители, които не са настанени в хотела.

Телефон за резервации – тел. 0899 103 103

Сподели публикацията