Slide
Slide

Добрич. „Изида” ООД – един от най-големите производители и дистрибутори на сладолед в България, беше официален партньор на Маратона на гр. София, който се проведе в столицата.

Маратонът на гр. София е едно от най-масовите спортни събития в България. В 36-тото му издание, което се проведе през почивните дни взеха участие около 5000 души от 52 страни. Наред с любителите бегачи от масовия старт, в маратона участваха и дузина елитни атлети от България и други държави, които се състезаваха на 3 дистанции, по напълно ново трасе, пред погледите на многобройна публика от софиянци и гости на столицата. За всички финиширали имаше медали и много изненади, сред които беше и цял камион със сладолед, предоставен от „Изида” ООД.

Участниците в събитието, публиката и гостите на VIP зоната имаха възможност да опитат два вкуса сладолед Haagen Dazs, който е дистрибутиран в България от „Изида” ООД. Приятната изненада очакваше маратонците, финиширалите атлети и публиката в зоната старт-финал и зарадва всички в прекрасния есенен ден с температури над 20С.

Освен маратоните на гр. София и гр. Варна, „ИЗИДА” ООД традиционно подкрепя спорта в България. Компанията участва в редица важни турнири от волейболния календар в страната, подпомага състезание по колоездене и вече 12 години организира престижния тенис турнир „Izida Cup”, под егидата на Международната Тенис Федерация ITF. „ИЗИДА” ООД e партньор на Националния отбор по волейбол повече от 10 години.

Дългогодишното подпомагане на волейбола в страната е част от корпоративната политика за социална ангажираност на семейната компания с българския спорт и е в унисон с целта на FIVB за утвърждаване на волейбола като семеен спорт No 1 в света. „ИЗИДА” ООД има изградена спортна база в гр. Добрич, където е базирано и собственото сладолед производство на компанията. Фирмата предлага на българския пазар ш ироко портфолио от сладоледи с традиционен български вкус и високо качество, което остава непроменено през близо 25 годишната история на „ИЗИДА” ООД. Серията сладоледи Old Time Izida, които спечелиха наградата на потребителите за „Продукт на годината 2019” в категория сладолед, се произвеждат по специални рецепти без добавени растителни мазнини и в които се използват само естествени аромати и оцветители. През последните години „ИЗИДА” ООД е партньор на българския пазар на два международни производителя – компанията с близо 100 годишна история в производството на сладолед – Mars Ice Cream и Haagen Dazs – марка–икона на един от трите най-големи производители на сладолед в света.

Седмичен културен афиш на Община Добрич

Сподели публикацията