Вкусните десерти са любими не само за добричлии, но и за много чужденци, които идват да играят голф в България или са на отдих в близките до областния град курорти
Slide
Slide

Всички неведнъж са ни убеждавали в истинността на твърдението, че „денят се познава по сутринта“. И ако спокойните, приятни и продуктивни сутрини полагат основата на всеки успешен ден, то в добрички ресторант са разчупили по интересен начин и през своя поглед тази максима. Най-новото кулинарно изкушение в Добрич Walnuts Life&Food ще изненада своите гости с неустоима листа от десерти в първия учебен ден, с пожелание цялата учебна година за всички ученици да бъде сладка и успешна.
Заведението, което отвори врати през тази пролет, и изведе Добрич в елитната група на ресторантьорството, бързо спечели сърцата на клиентите си с атрактивни и разнообразни тематични вечери, както и с меню, с което собствениците задоволяват и най-изтънчения вкус. Сега негово величество десертът е в центъра на вниманието по повод първия учебен ден – 17 септември, понеделник.
По интересен начин шеф Вяра Торозова е приготвила Малиновото тирамису, което е в приятна комбинация на домашните плодове с класичския вариант на десерта. Портокаловото семифредо е с крем англез, портокали, бял шоколад и ядки. Шоколадовата трилогия е с три вида шоколадов мус и с белгийски шоколад. Сред фаворитите на гостите на ресторанта е белият шоколадов мус с лайм и лимончело, поднесен с малини. Няколко варианта на чийзкейк, както и други вкусни десерти влизат в септемврийското предложение на Walnuts Life&Food.
Новото есенно меню ресторанта ще представи на 1 октомври, а от понеделник 17 септември влиза новата винена листа.

Последвайте ни във фейсбук BGtourism.BG

Бял шоколадов мус с малини
Сподели публикацията