Slide
Slide

София. Излезе от печат новото издание на Къмпинг карта на България. Тя съдържа информация за 22 избрани български къмпинга, които за трета поредна година се обединиха около инициативата на Camping.bg за популяризиране и реклама на българския къмпинг туризъм у нас и в чужбина. Това са къмпингите: Къпиновски манастир, Градина, Силистар, Лагуна, Емануил, Кромидово, На Зелено+, Якото място, Верила, Оазис Зверино, Реката, Доспат, Велико Търново, Крънско ханче, Мечи чал, кемпер стоп Студенец, Екоклуб, Шкорпиловци, Зора, Ботуша, Оффшор камп и Атлиман.
Ексклузивен партньор на Къмпинг карта на България 2019 е къмпинг Къпиновски манастир.

Картата се разпространява безплатно. Тази година тя излиза в три езикови версии – на български, немски и английски език. Вече бе представена на редица международни туристически и специализирани къмпинг изложения в Германия, Австрия, Чехия и Румъния.

Освен описание на къмпингите в снимки, текст и пиктограми, картата съдържа и списък на забележителностите, които може да разгледаме около тях. Също така, за всеки къмпинг, който е печелил челно място в ежегодната класация на къмпингите в България #BestBGcamp за 4 години назад, е отбелязано в коя категория е бил призьор и какво е било класирането му. По този начин ползвателите на къмпингите получават информация не само от създателите на картата, но и от самите потребители на къмпинг услугата.

Всеки желаещ ще може да получи брой от Къмпинг карта на България 2019 на изложението Къмпинг и Караванинг Експо на 13 и 14 април в София, както от десетки други места – в представените къмпинги, верига магазини SportDepot, магазин CampingRocks, магазини Стената, центровете за каравани и кемпери Holiday Mobile в София и Perfect Caravan Park в Пазарджик, отдаващите кемпери под наем Rentacamper.bg, магазин  Outdoor & Camping Comfort и електронен магазин Vario Sport.

Общият тираж на картата е 7 000 бр., 4 000 от които са предназначени за разпространение в чужбина. .

Електронни копия на Къмпинг карта на България може да изтеглите от тук:

Български език: www.map2019BG.camping.bg

Английски език: www.map2019EN.camping.bg

Немски език: www.map2019DE.camping.bg

Сподели публикацията