103 View Park
Slide
Slide

Паничище. Хотелите в Паничище са готови да посрещнат своите гости за празника на виното и любовта. Сред тях са и двата бутикови хотела – SPA Hotel 103 Alpine и 103 View Park Hotel & SPA, които очакват своите гости за 14 февруари. Ресторантите ще бъдат празнично декорирани и ще предложат на своите гости романтичен кът за снимки.

Специално за 14 февруари в SPA Hotel 103 Alpine е подготвено празнично меню. Домакините споделят, че при поръчка от него ще предоставят чаша вино по избор между бяло (Совиньон блан Синержи), розе (де Мурведър) и червено (Енджълс Сира). Напитките са изцяло български предложения, които се отличават със своето качество.

103 View Park Hotel & SPA – новото хотелско бижу сред величествената красота на Рила планина

В новия хотел 103 View Park Hotel & SPA ще направят истинска разходка из света с различните видове изби, които са извън пределите на страната. Предложенията включват вино от Чили, Нова Зеландия и Франция, което ще бъде прекрасно допълнение към специалното празнично меню.

Хотелите целогодишно са любимо място за туристи от цялата страна и от чужбина заради топлата вода в басейните от 36 градуса, която дава възможност на гостите да се отдадат на истински релакс и възстановяване на тялото.

Резервации за настаняване в хотелите може да се направят на телефони  0899 103 103 и 0882 103 103. Ресторантите са отворени и за външни посетители с предварително записване на посочените мобилни номера.

Сподели публикацията