Slide
Slide

Пукет, Тайланд. Световноизвестната певица Марая Кери знае къде да отсяда. Тя е била гост на една от най-новите и луксозни вили на остров Пукет, Тайланд.

Тази плажна дестинация е сред най-популярните в Тайланд, и въобще в тази част на Азия, и се радва на голям интерес от заможните туристи. Районът е пълен с луксозни вили, но пред таааази вила просто ще останете без думи. Стаите са с гледка към … рая!

Вилата е собственост на луксозния курорт Шри Панва. Тя е наречена X24, а нощувката й струва 8,000-10,000 долара на вечер, в зависимост от сезона.

През декември миналата година, преди официалното откриване на вилата, Марая Кери избра да почива тук.
Световноизвестната поп дива посети Шри Панва за почивка преди концерта си в Банкок, като публикува снимка на себе си и децата си от вила X24 в своя профил в Instagram.

Мега вила е с площ 25 000 квадратни метра.
Първо да започнем от спалните. Има пет от тях, всички големи и предлагащи страхотна гледка, някои от които с отделни дневни зони, директен достъп до басейна и открити вани. Всяка стая притежава своя уникална дизайнерска атмосфера, като често срещана тема са цветовете, които са в светли и тъмни цветови палитри.

Има два основни басейна и езерце на покрива със собствена зона за отдих на открито. Има няколко нива, до тях се стига със собствен асансьор.

Вилата разполага със зала за забавления с игрална маса, театрална система и билярдна маса, както и частна фитнес зала, закрита топла вана и голяма кухня / трапезария, в която вашият нает готвач може да приготви гурме ястия.
Вилата има 360-градусовата гледка на Андаманско море и това я прави най-голяма звезда сред вилите в района.
„Това, което прави местоположението на Шри Панва особено важно, е че той се намира на нос Панва на югоизточния край на Пукет”, обяснява Ворасит Исара, собственик и мениджър на Шри Панва.
„Този много търсен рай е причината Шри Панва да предлага безпрепятствен и уединен изглед за разлика от всички други имоти наблизо.

Според персонала, вила X24 вече е закупена от частен собственик, въпреки че остава под управлението на курорта. Но те не посочват кой е купувачът. Шри Панва сега работи по проект за вила, наречена X25.

Сподели публикацията