Катето Евро и хитови изпълнители ще забавляват гостите на петзвездния хотел за Нова година. Домакините предлагат безплатен достъп до АQUAHOUSE Thermal & Beach и още много изненади

Празнична е вече обстановката в най-новия ни хотел по българското Черноморие – петзвездният красавец Астор Гардън. За първи път стилния и комфортен хотел в курорта Св. Св. Константин и Елена ще посрещне Нова година и ще зарадва своите гости с богата културна програма и изискано меню, подготвено от майстор готвачите.

Навръх Нова година гостите, които ще изберат да прекрачат в 2019 година по бляскав начин, ще бъдат забавлявани с хитовете на Любо Киров и Анелия, като в предходните дни техни гости ще бъдат Дичо (29 декември), Камелия (30 декември) и други изпълнители. Градусите на забавлението ще вдига неповторимата Катерина Евро. Това не е всичко! Домакините са избрали специално празнично меню и изкушение за сетивата за събитието, за което всички вече се подготвят.

За новогодишната нощ в ресторант „Азаро“ ще подготвят 9-степенно меню, истинско изкушение за сетивата и на най-взискателните гости.

По време на престоя домакините гарантират не само добро настроение, но и истински релакс, защото в цената на всички пакети са включили безплатен достъп до водната зона на АQUAHOUSE Thermal & Beach.

Със седемстепенно новогодишно меню ресторант Monty by Andre Tokev също са се подготвили да взривят вкусовите рецептори на своите гости.

Новогодишната вечеря в Monty by Andre Tokev, заедно с пакета от маркови напитки, е на цена 210 лв.

Вашата специална оферта за перфектната Нова година в хотел „Астор ГардънВи очаква на www.astorgardenhotel.com.

Резервации и подробна информация може да получите на следния мобилен номер: + 359 888 435 336

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA