Slide
Slide

Фланелката на Григор Димитров вече е част от благотворителния търг, с който чрез предмети, предоставени от известни спортисти, се събират средства за лечението на Димитър Стоев от балчишкото село Оброчище. Тениската с автограф на тенисиста днес бе предоставена на организаторите на търга от Руслан Йорданов – собственик на BGtourism.BG и основател на Сдружението в обществена полза „Приятели на Добруджа“, чиято цел е да помага за развитието на спортния живот в Добричка област, за просперитета на Добруджански край, както и да участва активно в обществени и благотворителни кампании.
Припомняме Ви, че след злополука преди четири години Митко е с прегънат вратен прешлен и наранен гръбначен мозък. 32-годишният мъж е парализиран от кръста надолу.
Шансът за възстановяване след операция за присаждане на стволови клетки е повече от 90%.


Митко има оферта от кипърска болница с определена сума за лечението 60 000 евро, непосилни за семейството.
Негови благодетели станаха националните състезатели по висок скок Мирела Демирева и Тихомир Иванов, футболните клубове „Динамо“ (Москва) и „Черноморец“ (Балчик), гросмайсторите Петър Великов и Момчил Николов и ловно-стрелковият комплекс „Адмирал“ (Балчик). Те дариха предмети, които се разиграват на онлайн търг. От днес част от предметите на топ спортистите е и фланелка на последния шампион от Мастърс турнира в Лондон и бивш №3 в света Григор Димитров. Всеки, който желае да получи фланелката може да наддава за нея на фейсбук страницата, на която се провежда онлайн търга. Припомняме Ви, че за втори път Григор предоставя за добруджанец своя вещ с благотворителна цел – през 2011 година той предостави своя фланелка и за благотворителния търг на Алекс от Добрич.
Онлайн търгът за Димитър ще продължи до 23,00 ч. на 27 октомври.

ЗА СПОРТНИТЕ ТРОФЕИ В ТЪРГА МОЖЕ ДА НАДДАВАТЕ ТУК!

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията